Tænk på din krop. Vi fremstiller brysttape som er lavet i Europa med 3Ms høj kvalitet lægetape.

Bye Bra

Bye Bra, et toppkvalitetsmerke fra Holland, ble opprettet i 2011. I løpet av to år var produktet en suksess og tilgjengelig i mer enn hundre butikker rundt om i Europa.

Bye Bra, med 4 par umiddelbare selvklebende brystløftere og 4 par brystvortedeklser, tilbyr maksimal komfort på grunn av sine unike løftekrefter. Fabrikert av 3M, Bye Bra er perfekt for gallakjoler og stroppe- eller ryggløse klær. Bye Bra finnes i forskjellige størrelser slik at du har mulighet til å velge den størrelsen som passer deg best.

Bye Bra er en enkel løsning for rask og effektiv forbedring av kvinnelige bryster uten kirurgi eller til og med BH! Bye Bra er produsert med særdeles tynne og fleksible, selvklebende folier, formet som en hestesko, som det er mulig å bruke til å posisjonere brystvortene flere centimeter lenger opp. De kan også brukes til å utføre korreksjoner, for eksempel hvis en kvinne har to forskjellige brystformer, -størrelser eller brystvortehøyder. For D-F cup finnes Bye Bra D+.

På grunn av den unike kvaliteten er Bye Bra etter vår mening en mye bedre løsning enn de fleste kinesiskimporterte løfterne. Bli ikke lurt til å kjøpe disse, da de kan lage arr eller røde merker. Bye Bra-produktene er testet av firmaet SGS i hudsikkerhet og klassifisert som “uskadelige” i de dermatologiske testene. ByeBra-videoen forklarer enkelt hvordan produktet virker.