Tænk på din krop. Vi fremstiller brysttape som er lavet i Europa med 3Ms høj kvalitet lægetape.

FAQ

Er brysttape med øyeblikkelig løft helsefarlig?

Definitivt ikke.

Dette produktet har gjennomgått følgende tester: Kjemiske tester – Fastsettelse av pH utlekking i vevde stoffer, fastsettelse av fritt og hydrolysert formaldehyd, plastidentifisering, cytotoksisitets test, hudtoleranse test. Temaet for vurderingen var å fastsette mulige negative effekter av biologiske materialer i kontakt med huden. Konklusjonen av testene som ble utført – materialene i produktet er trygge innenfor rekkevidden av tester utført for menneskelig helse med hensyn til hudkontakt.

Er det ikke ubehagelig å bruke brysttape med øyeblikkelig løft?

bryst-tape.com selvklebende brysttape med øyeblikkelig løft består av termo-polyuretan som er svært elastisk, mykt og reproduserer kroppstemperaturen svært godt

Tapen falt av – hva er galt?

Før anvendelse må du unngå alle typer kremer og annen kosmetikk, faktisk bør brystene dine være helt tørre! Unngå å ta et bad eller en dusj rett etter du har påført brysttape med øyeblikkelig løft. Om huden din ser ut til å være helt tørr, men ikke er 100% tørr, vil ikke brysttapen sitte. Det samme problemet vil oppstå ved svett hud.

Kan brysttapen med øyeblikkelig løft falle av?

Det kan de, om du har fet eller fuktig hud. Om brysttapen ikke er ordentlig festet, vil de bare holde et lite øyeblikk, men om de holder for noen minutter etter du har satt de på, vil de ikke falle av.

Jeg kan ikke fjerne det nedre dekselet. Gjør jeg noe galt?

Fjern forsiktig den nedre delen av papiret langs snittet, ellers vil de rives i stykker.

Tapen skaper en rynke på huden, er dette normalt?

Ja, det er helt normalt og nødvendig. Brysttape med øyeblikkelig løft er i hovedsak en simulering og modellering av plastisk brystkirurgi/brystløft. Under operasjonen er huden fjernet over areola.

Hva er blomstene i pakken?

Om du bruker brysttape med øyeblikkelig løft kan dine brystvorter bli stive. Ettersom du ikke bruker BH, kan denne effekten enkelte ganger være upassende. Derfor finner du i hver pakke, uten ekstra kostnad, noen veldig finne stoff «blomster», som kan plasseres over brystvorten og areola.

Kan jeg ta et bad med brysttape med øyeblikkelig løft?

Ja, og mer. Brysttape med øyeblikkelig løft har blitt testet også i badstuen. De holder perfekt.

Hvor lenge kan jeg ha brysttape med øyeblikkelig løft festet på brystene?

Produsenten anbefaler 12 timer. Vi anbefaler 8 timer. Det er viktig å merke seg at kroppstemperaturen har en tendens til å tørke selvklebende tape, og dermed, jo lengre du bruker dem, dess sterkere holder de. Fjerningen av dem kan da bli assosiert med en veldig ubehagelig følelse. Så innen 12 timer, fjern tapen – den offisielle tiden for anvendelse er 12 timer.

Hvordan kan jeg fjerne brysttapen med øyeblikkelig løft – gjør det vondt?

Hvis du fjerner de bevisst, gjør det ikke vondt. Bruk aldri teknikken med «å dra av raskt» dette er ikke et normalt plaster. Start på hvilket som helst hjørne av brysttapen for forsiktig å løsne den. Det er veldig enkelt, og det er ikke forbundet med ubehag. Så igjen – sakte, forsiktig og nøye.

Kan brysttapen med øyeblikkelig løft brukes gjentatte ganger?

Nei, det kan den ikke. Det er teknisk umulig. Etter ett bruk vil de ikke lengre være klebende.

Kan brysttapen med øyeblikkelig løft bli sett gjennom klær?

Nei, folien består av svært mykt materiale som ikke kan ses gjennom vanlige klær.

Etter fjerning av flekker på brystene, vil brystene returnere til det samme som før anvendelse av brysttape med øyeblikkelig løft?

Ja, brystene vil returnere til sin opprinnelige tilstand.

Om ditt spørsmål ikke er blant spørsmålene ovenfor, vennligst kontakt customerservice@majawidu.com