Tænk på din krop. Vi fremstiller brysttape som er lavet i Europa med 3Ms høj kvalitet lægetape.

FAQ

Definitivt ikke. Dette produktet har gjennomgått følgende tester: Kjemiske tester – Fastsettelse av pH utlekking i vevde stoffer, fastsettelse av fritt og hydrolysert formaldehyd, plastidentifisering, cytotoksisitets test, hudtoleranse test. Temaet for vurderingen var å fastsette mulige negative effekter av biologiske materialer i kontakt med huden. Konklusjonen av testene som ble utført – materialene i produktet er trygge innenfor rekkevidden av tester utført for menneskelig helse med hensyn til hudkontakt.

bryst-tape.com selvklebende brysttape med øyeblikkelig løft består av termo-polyuretan som er svært elastisk, mykt og reproduserer kroppstemperaturen svært godt

Før anvendelse må du unngå alle typer kremer og annen kosmetikk, faktisk bør brystene dine være helt tørre! Unngå å ta et bad eller en dusj rett etter du har påført brysttape med øyeblikkelig løft. Om huden din ser ut til å være helt tørr, men ikke er 100% tørr, vil ikke brysttapen sitte. Det samme problemet vil oppstå ved svett hud.

Det kan de, om du har fet eller fuktig hud. Om brysttapen ikke er ordentlig festet, vil de bare holde et lite øyeblikk, men om de holder for noen minutter etter du har satt de på, vil de ikke falle av.

Fjern forsiktig den nedre delen av papiret langs snittet, ellers vil de rives i stykker.

Ja, det er helt normalt og nødvendig. Brysttape med øyeblikkelig løft er i hovedsak en simulering og modellering av plastisk brystkirurgi/brystløft. Under operasjonen er huden fjernet over areola.

Om du bruker brysttape med øyeblikkelig løft kan dine brystvorter bli stive. Ettersom du ikke bruker BH, kan denne effekten enkelte ganger være upassende. Derfor finner du i hver pakke, uten ekstra kostnad, noen veldig finne stoff «blomster», som kan plasseres over brystvorten og areola.

Ja, og mer. Brysttape med øyeblikkelig løft har blitt testet også i badstuen. De holder perfekt.

Produsenten anbefaler 12 timer. Vi anbefaler 8 timer. Det er viktig å merke seg at kroppstemperaturen har en tendens til å tørke selvklebende tape, og dermed, jo lengre du bruker dem, dess sterkere holder de. Fjerningen av dem kan da bli assosiert med en veldig ubehagelig følelse. Så innen 12 timer, fjern tapen – den offisielle tiden for anvendelse er 12 timer.

Hvis du fjerner de bevisst, gjør det ikke vondt. Bruk aldri teknikken med «å dra av raskt» dette er ikke et normalt plaster. Start på hvilket som helst hjørne av brysttapen for forsiktig å løsne den. Det er veldig enkelt, og det er ikke forbundet med ubehag. Så igjen – sakte, forsiktig og nøye.

Nei, det kan den ikke. Det er teknisk umulig. Etter ett bruk vil de ikke lengre være klebende.

Nei, folien består av svært mykt materiale som ikke kan ses gjennom vanlige klær.

Ja, brystene vil returnere til sin opprinnelige tilstand. Om ditt spørsmål ikke er blant spørsmålene ovenfor, vennligst kontakt customerservice@majawidu.com