Tænk på din krop. Vi fremstiller brysttape som er lavet i Europa med 3Ms høj kvalitet lægetape.

Kvalitet

Våre umiddelbart selvklebende brysttape er produsert og fabrikert i USA av verdens største tapeprodusent – 3M. Vi distanserer oss fra billige kinesiske produkter, da disse kan vise negative bivirkinger på huden. Brystløft fra brysttape.com er ikke bare en tapebit, men et gjennomsiktig, vanntett, allergikervennlig selvklebingsprodukt, ulikt alle tidligere typer brystløft.

Vi kan tilby denne kvaliteten grunnet vårt samarbeide med byebra.com. Som en følge av vårt samarbeid med 3M selges Bye Bra i mange land, og på grunn av denne mengden kan Bye Bra tilby løft til en god pris. Vi er veldig stolte av å kunne levere denne eksepsjonelle kvalieten og sterke i troen på at det er mange importerte produkter vi ikke ville puttet på våre egne bryster. Dette er en av grunnene til at vi lanserte denne hjemmesiden.

Derfor tillater vi oss å kalle oss eksperter på brysttape. Har du spørsmål angående materialet og/eller kvaliteten, eller behøver du instruksjoner som også finnes i denne Hadet BH-videoen, vennligst ring oss eller send en e-post via vårt kontaktskjema.

Det er opp til deg hvor mange brysttaper du vil bestille.

Hvis du bare vil prøve disse brystløftene, kan du bestille 3 par. Men hvis du er en storforbruker vil du kanskje heller bestille 6 par! Det er opp til deg! Ta en kikk på videoen for å se hvor lett det er å anvende disse brystløftene. Vennligst finn produktinfo nedenfor!