Tænk på din krop. Vi fremstiller brysttape som er lavet i Europa med 3Ms høj kvalitet lægetape.

Selvklebende brystløft

Vår selvklebende brystløfttape er produsert og fabrikert i USA av verdens største produsent av tape – 3M. Vi distanserer oss fra billige kinesiske produkter, da disse kan ha negative bivirkinger på huden. Brystløft fra brysttape.com er ikke bare en tapebit, men et gjennomsiktig, vanntett og allergikervennlig selvklebingsprodukt, ulikt alle tidligere typer brystløft.

Vi kan tilby denne kvaliteten grunnet vårt samarbeide med Bye Bra. Som en følge av vårt samarbeid med 3M selges Bye Bra i mange land, og på grunn av denne mengden kan Bye Bra tilby løft til en god pris. Vi er veldig stolte av å kunne levere denne eksepsjonelle kvalieten og er sterke i troen på at det er mange importerte produkter vi ikke ville puttet på våre egne bryster. Dette er en av grunnene til at vi lanserte denne hjemmesiden.

Derfor tillater vi oss å kalle oss eksperter på brystløfttape. Har du spørsmål angående materialet og/eller kvaliteten, eller behøver du instruksjoner som også finnes i denne Hadet BH-videoen, vennligst ring oss eller send en e-post via vårt kontaktskjema.

 

brysttape push up bras

bryst tape, brysttape, Brysttapen med øyeblikkelig løft, bryst teip, brystvorteskjulere verdens største bh brysttape h&mbryst taper, brysttaper, brystteip, selvklebende brysttaper, brysttape h&m
brysttape pris, brysttape til store bryster, brystteip fredrikstad
ryggløse, ryggløse bh er, stroppløse, brystvorteskjulere